Tarieven

Eerste consult: €90,-

Vervolgconsult: €70,-

Vervolgconsult darmtherapie €90,-

Telefonisch consult €25,- per 15 minuten

Advies per email €45,-


De kosten van voorgeschreven voedingssupplementen en eventuele uit te voeren (laboratorium) testen zijn niet inbegrepen in de consultprijs.

Ontlastingsonderzoek

Ontlastingsonderzoek

basisscreening darm 200,- (hier komt consult en Plan van Aanpak apart bij à 90)

basisscreening darm 280,- met Plan van Aanpak (zonder consult)

Betaling

Consulten vinden  plaats tegen contante betaling, pinbetaling of overmaking. Telefonische consulten en emailadvies kunnen overgemaakt worden binnen 2 weken na ontvangst van de factuur. Na ieder consult ontvangt u een factuur die u kunt indienen voor vergoeding bij uw zorgverzekeraar. Ik ben lid van de beroepsvereniging voor Orthomoleculair Therapeuten (MBOG) en in het bezit van AGB-codes. De vergoeding van uw zorgverzekeraar hangt af van uw zorgverzekering en uw gekozen pakket. Annuleringen dienen uiterlijk 48 uur van tevoren – buiten het weekend – plaats te vinden. BeeBetter is genoodzaakt om de kosten voor een niet tijdige annulering 100% in rekening te brengen.

Als betaling na 1 herinnering achterwege blijft wordt het bedrag met 10 euro verhoogd ivm administratiekosten bij een 2e herinnering na 7 dagen. Mocht betaling binnen 1 week dan nog steeds achterwege blijven, dan wordt de inning uit handen gegeven aan een incassobureau. Let wel, een incassobureau voegt eigen kosten toe.

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak of informatie op info@beebetter.nl

avatar 111
Yellow Circular Euro Teken
avatar 110