top of page

Tarieven

Per 15 januari 2023 zijn de tarieven verhoogd ivm hogere huurprijzen bij de praktijkruimten.

Eerste consult: €100,-

Vervolgconsult: €90,-

Vervolgconsult darmtherapie + PVA €110,-

Vervolgconsult darmtherapie + aanpassingen €100,-

Telefonisch consult €30,- per 15 minuten

Advies per email €50,-

Lezen en analyse van eerder onderzoek bij andere therapeut €60,- per uur


De kosten van voorgeschreven voedingssupplementen en eventuele uit te voeren (laboratorium) testen zijn niet inbegrepen in de consultprijs.

Ontlastingsonderzoek

Verschillende onderzoeken zijn mogelijk van klein tot uitgebreid. Een basisscreening darm +/- 230,- (hier komt consult en Plan van Aanpak apart bij à €110)

Ontlastingsonderzoek zonder consult

Het is ook mogelijk een ontlastingsonderzoek te doen zonder consult. Van de uitslag maak ik een analyse en een plan van aanpak dat opgestuurd wordt per email. Dit pakket kost €360,- en bestaat uit een 

basisscreening darm met Plan van Aanpak (zonder consult)

Betaling

Consulten vinden  plaats tegen contante betaling,  of overmaking. Telefonische consulten en emailadvies kunnen overgemaakt worden binnen 2 weken na ontvangst van de factuur. Na ieder consult ontvangt u een factuur die u kunt indienen voor vergoeding bij uw zorgverzekeraar. Ik ben lid van de beroepsvereniging voor Orthomoleculair Therapeuten (MBOG) en in het bezit van AGB-codes. De vergoeding van uw zorgverzekeraar hangt af van uw zorgverzekering en uw gekozen pakket. Annuleringen dienen uiterlijk 48 uur van tevoren – buiten het weekend – plaats te vinden. BeeBetter is genoodzaakt om de kosten voor een niet tijdige annulering 100% in rekening te brengen.

Bij overmaken na een factuur binnen 14 dagen betalen. Als betaling na 2 herinneringen achterwege blijft wordt het bedrag bij de 3e herinnering met 10 euro verhoogd voor administratiekosten. Mocht betaling binnen 1 week dan nog steeds achterwege blijven, dan wordt de inning uit handen gegeven aan een incassobureau. Let wel, een incassobureau voegt eigen kosten toe.

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak of informatie op info@beebetter.nl

avatar 111
Yellow Circular Euro Teken
avatar 110
bottom of page