Hieronder een aantal links naar andere therapeuten en andere websites die interessant zijn en waar ik graag mee samen werk. De lijst wordt regelmatig aangevuld.

KiwiNederland

Hoe adem jij? Een ademanalyse en inspanningstest geven zicht op jouw vitaliteit en jouw omgang met stress. 
kiwinederland.nl

Runningtherapie Amsterdam

Voor een gezond lijf en een ontspannen brein. Bij stress of burn out klachten. Of wil je gewoon gaan hardlopen en nu echt volhouden! 
runningtherapieamsterdam.nl

Nico van der Breggen

Stress en burn out begeleiding. Weer in beweging komen. In elke vorm. 
nicovanderbreggen.nl

Nijdam Osteopathie

Marie-Jeanne Nijdam

Het aanspreken van het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

In Bussum op de praktijk Torenkamer 5a werken allerlei inspirerende collega's. Zo zijn daar;

hypnotherapeut Miriam van 't Klooster:

Mijn naam is Miriam van ’t Klooster en ik werk als psychosociaal therapeut met expertise hypnotherapie. Met hypnotherapie wordt gewerkt met het onbewuste. Het onbewuste is het deel van jezelf waar al je ervaringen en emoties zijn opgeslagen. Vanuit dit onbewuste deel van jezelf reageer je nu op de buitenwereld eigenlijk vanuit je automatische piloot. Door middel van hypnotherapie krijg je inzicht in je eigen patronen. Tijdens een sessie begeleid ik je om emoties te helen en negatieve overtuigingen op te sporen en om te keren. Zodat jij hierdoor steeds beter jezelf kan zijn; meer vertrouwen in jezelf hebben, de juiste keuzes voor jezelf gaan maken, grenzen stellen en een betere balans gaan vinden tussen denken en voelen. Kortom gaan leven vanuit jouw kracht! Ik kan je begeleiden bij o.a. stress gerelateerde klachten, trauma verwerking, angst klachten, negatief zelfbeeld en prikkelbaar darm syndroom.

www.hypnotherapievantklooster.nl

Doorbraakcoach Esther Fokkens;

Mijn naam is Esther Fokkens en ik werk als Doorbraak Coach. Ik ben geschoold als Holistisch Coach en ik heb van ‘helpen met doorbreken’ mijn specialisme gemaakt. 

Ieder mens loopt in zijn of haar leven tegen dingen aan. Dit varieert van problemen in relaties, problemen op je werk of problemen met jezelf. Soms lossen problemen zichzelf op, maar soms ook niet. Dan heb je het gevoel dat je vastloopt en terecht komt in een terugkerend patroon. Hoe doorbreek je zo’n patroon? Met de hulp van een Doorbraak Coach!

www.estherfokkens.nl